Başta yeni kayıt olan öğrenciler olmak üzere anabilim dalımızın tüm öğrencilerine 24 Ekim 2023 Salı günü saat 16:00’da 112 nolu toplantı salonunda yönetmelik, lisansüstü eğitim süreçleri vb. konular ile kurumsal akreditasyon programı (KAP) hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Yükseköğretimde kalite süreçleri, YÖKAK düzenlemeleri çerçevesinde anlatılmıştır. Oryantasyon sunumunda üniversitemizin Kasım 2023 döneminde geçireceği kurumsal akreditasyon programı hakkında bilgilendirmeye yer verilmiştir. Kalite süreçlerine paydaş katılımının önemli vurgulanmıştır.

KAP Bilgilendirme Sunumu

Lisansüstü eğitim süreçleri anlatılmıştır. Danışman atamaları ve değişiklik talepleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Lisansüstü Eğitim Süreçleri

Bilimsel Araştırma Projeleri Biriminin lisansüstü tez projelerine ayırdığı bütçeden ve kullanım şartlarından bahsedilmiştir.

Lisansüstü Proje Başvuru Linki

Öğrencilerin soruları üzerine akademik kariyer süreçlerinden (özellikle araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi alım şartları) bahsedilmiştir.

24 Ekim 2023, Salı 53 kez görüntülendi