Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin (İİBF) kuruluşunun 50. yıl dönümü kapsamında Mezunlarımızla Kariyer Söyleşisinin konuğu İİBF, İktisat Bölümü mezunu İş İnsanı Tahir Denizli oldu. Sabri Bektöre Konferans Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye; İİBF Dekan V. Prof. Dr. Gökhan Demirtaş, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Söyleşinin açış konuşmasını yapan İİBF İktisat Bölümü Arş. Gör. Dr. Özgür Aydoğuş fakültenin kuruluşunun 50. Yılı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirtti.

İş İnsanı Tahir Denizli ise insanın hayatta edinebileceği en büyük şeyin farkındalık olduğunu belirtti. Mezun olduktan sonra dış dünyada rekabetçi bir ortamın öğrencileri beklediğini kaydeden Denizli, konuşmasının devamında mesleki tecrübelerini paylaşarak, kariyerine dair değişim ve dönüşüm anlarından öğrencilere bahsederek tavsiyelerde bulundu.

Etkinliğin detayları için AKÜ Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün haberine buradan ulaşabilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe 38 kez görüntülendi