Başka üniversiteden ders almadan önce bölümümüzden onay almanız gerekmektedir. Bu amaçla aşağıdaki adımları izleyiniz.

1) Ders onay formunu indirmek için tıklayınız. Bu formu bölüm sekreteri Zuhal YILMAZ'dan da alabilirsiniz

2) Ders onay formunu doldurduktan sonra başka üniversiteden alacağınız dersin içeriğini (web sitesinden alabilirsiniz) forma ekleyiniz.

3) Bu formu bölüm başkan yardımcılarından herhangi birisine onaylatınız.

4) Dekan sekreteri Seviye ÖZKURŞUN'a teslim ediniz.

5) Yaz okulundan başka üniversitede ders alabileceğinize ilişkin yazı e-posta adresinize gönderilecektir.

2016 yılı yaz okulunda başka üniversitelerden ders alacak öğrenciler aşağıdaki 3 hususa dikkat etmelidir.

1) Ders alacağınız üniversitedeki iktisat bölümünün bu yılki taban puanı, bölümümüzün taban puanından düşük olmamalıdır. (Normal öğretim öğrencileri normal öğretim taban puanına bakmalıdır. İkinci öğretimler ise ikinci öğretim programının taban puanına bakmalıdır.)

2) Karşı üniversiteden alacağınız dersin haftalık ders saati, bölümümüzdeki ders saatinden az olmamalıdır.

3) Karşı üniversiteden alacağınız dersin içeriği, bölümümüzdeki ders içeriğiyle uyumlu olmalıdır.

20 Mayıs 2016, Cuma 192 kez görüntülendi